CazemierBoerderij

Zalen en Horeca

BBQIets te vieren? Bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzondere locatie. De CazemierBoerderij is de perfecte locatie voor bijvoorbeeld:

Koffietafels voor 20 tot 150 personen. Ook voor de koffietafel na een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht. Een koffietafel wordt natuurlijk geheel aangepast aan uw wensen.

Bruiloften, jubilea, Abraham of Sarah of welk feest dan ook, wij hebben er de geschikte ruimte voor.

 

 


LunchWij verzorgen eventueel warme en koude buffetten en ook diners. Onze nieuwe keuken voldoet aan alle moderne eisen en is voorzien van de nieuwste apparatuur.

Voor bedrijven hebben wij geschikte ruimtes om vergaderingen, bedrijfstrainingen en andere bijeenkomsten te houden. Natuurlijk staat u een goede geluidsinstallatie en een beamer ter beschikking.

 

 

 

 


Even wat anders tijdens uw bijeenkomst, familiedag, reünie of feestje in de CazemierBoerderij?
Dan is een rondleiding door het Fredewalda-museum in het authentieke voorhuis van de eeuwenoude boerderij een aanrader. En u hoeft er de deur niet eens voor uit.

De indrukwekkende maquette van Tolbert anno 1926 is het uitgangspunt om de geschiedenis van het dorp en de streek te kunnen vertellen. Hoe rolde het leven in het oudste dorp van Vredewold door de eeuwen heen? Met voorwerpen, foto’s, filmpjes en verhalen.

 

 


Bel geheel vrijblijvend: 0594-512 448