CazemierBoerderij

Basiscursus Creatief Schrijven

Basiscursus Creatief Schrijven

Posted on

Basiscursus Creatief Schrijven: ontdek jouw schrijfstem!

Lijkt het je leuk om verhalen en gedichten te schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zet je weleens wat op papier en wil je je schrijfstijl aanscherpen? Doe deze lente dan mee met de leuke en leerzame Basiscursus Creatief Schrijven in de CazemierBoerderij te Tolbert.

Tijdens zes woensdagavonden in maart en april maak je op een laagdrempelige manier kennis met verschillende literaire genres, stijlen en technieken. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een spannende dialoog? Hoe breng je een personage tot leven? Aan de hand van inspirerende schrijfoefeningen boor je je creativiteit aan en laat je de woorden uit je pen stromen.

Creativiteit en schrijfplezier

De basiscursus wordt gegeven door Theone Joostensz, tekstschrijver en docent creatief schrijven uit Leek. “Creativiteit en schrijfplezier staan in deze cursus voorop”, zegt ze, “evenals respect voor elkaars teksten. Iedereen schrijft op zijn of haar eigen, unieke manier. Ik vind het mooi als mensen hun eigen schrijfstem ontdekken en ontwikkelen. In iedereen schuilt een verhaal dat verteld mag worden.”

Praktische info

Cursusdagen: 13, 20 en 27 maart, 3, 10 en 17 april
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.20 uur)
Kosten: bij aanmelding uiterlijk 15 februari: €149. Bij aanmelding na 15 februari: €165. Prijzen zijn inclusief btw, lesmateriaal en koffie of thee.

Voor meer informatie over de basiscursus Creatief Schrijven, kijk op de website van Theone: www.theonetekst.nl